Tirant Milles

Descobreix la teva Passió per l'Aventura
amb els Nostres Cursos d'Esports de Muntanya

EXCURSIONISME

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, rutes de diversos dies a peu.
Formació Excursionisme

ORIENTACIÓ

Oferir uns coneixements avançats d’orientació destinats a esportistes aspirants a la competició.
Curs Orientació NI

VIES FERRADES

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la progressió en vies ferrades.

DESCENS DE BARRANCS NIVELL I

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, descensos esportius de barrancs catalogats de nivell III.
Curs Barrancs NI

DESCENS DE BARRANCS NIVELL II

Oferir uns coneixements avançats que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, descensos esportius de barrancs catalogats de nivell V i aigües vives.

AUTORESCAT EN DESCENS DE BARRANCS

Oferir les nocions tècniques i metodològiques per resoldre de forma autònoma els imprevists que ens podem trobar en la pràctica del descens de barrancs, i facilitar les feines dels grups de rescat organitzats.

ESCALADA EN ROCA NIVELL I

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, escalades en roca de diferents llargs amb ancoratges fixes i introduint alguns ancoratges mòbils.

ESCALADA EN ROCA NIVELL II

Oferir uns coneixements avançats que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, escalades en roca de diferents llargs amb el domini dels ancoratges mòbils.

AUTORESCAT EN ESCALADA EN ROCA

Oferir les nocions tècniques i metodològiques per resoldre de forma autònoma els imprevists que ens podem trobar en la pràctica de l’escalada en roca, i facilitar les feines dels grups de rescat organitzats.

ESCALADA ARTIFICIAL

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l’escalada artificial.

ESCALADA EN GEL

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l’escalada en gel.

ALPINISME

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l’alpinisme.

ESQUÍ DE MUNTANYA

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l’esquí de muntanya, coneixent els protocols de prevenció i auto-rescat en allaus.
Curs Esqui de muntanya

SPLIT-BOARD

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de split-board, coneixent els protocols de prevenció i auto-rescat en allaus.
Curs Splitboard

SEGURETAT HIVERNAL

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, el traçat de rutes en terreny nivós, coneixent els protocols de prevenció i auto-rescat en allaus.

NIVOLOGIA

Oferir un aprenentatge i uns coneixements basis dels coneixements de la neu i els allaus.

PREPARACIÓ PER PROVES D'ACCÉS DE TÈCNIC ESPORTIU

Aquesta formació va dirigida a tota persona que aspira a ser un guia professional de muntanya. Preparem als futurs tècnics per aprovar amb èxit la prova d’accés de Tècnics Esportius de Muntanya i Escalada. La formació és personalitzada segons l’avaluació inicial de l’alumne, i les conseqüents disciplines a treballar.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

Reserva des de la web i gaudeix d’un 10% en el segon curs


    L’enviament d’aquest formulari NO suposa cap compromís en ferm, la reserva es confirma posteriorment per e-mail.