Escola Tirantmilles

L’escola organitza cursos per esportistes en les diferents disciplines d’esports de muntanya, amb la finalitat de transmetre aquelles tècniques necessàries per poder fer una pràctica de l’esport de forma autònoma i amb total seguretat.
Aquests cursos es poden sol·licitar a la carta o organitzar per calendari, adaptant-se a les necessitats dels usuaris segons l’estacionalitat de cada activitat.

EXCURSIONISME

Formació en Excursionisme

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, rutes de diversos dies a peu.

Formació Excursionisme

 

ORIENTACIÓ

Formació en Orientació

Oferir uns coneixements avançats d’orientació destinats a esportistes aspirants a la competició.

Curs Orientació NI

 

VIES FERRADES

Formació en Vies FerradesOferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la progressió en vies ferrades.

 

 

DESCENS DE BARRANCS NIVELL I

Formació en BarranquismeOferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, descensos esportius de barrancs catalogats de nivell III.
Curs Barrancs NI

 

DESCENS DE BARRANCS NIVELL II

Formació en Barranquisme

Oferir uns coneixements avançats que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, descensos esportius de barrancs catalogats de nivell V i aigües vives.

 

 

AUTORESCAT EN DESCENS DE BARRANCS

Formació en Autorescat

Oferir les nocions tècniques i metodològiques per resoldre de forma autònoma els imprevists que ens podem trobar en la pràctica del descens de barrancs, i facilitar les feines dels grups de rescat organitzats.

 

ESCALADA EN ROCA NIVELL I

Formació en escalada

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, escalades en roca de diferents llargs amb ancoratges fixes i introduint alguns ancoratges mòbils.

ESCALADA EN ROCA NIVELL II

Formació en escalada

Oferir uns coneixements avançats que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, escalades en roca de diferents llargs amb el domini dels ancoratges mòbils.

 

 

AUTORESCAT EN ESCALADA EN ROCA

Formació en Autorescat

Oferir les nocions tècniques i metodològiques per resoldre de forma autònoma els imprevists que ens podem trobar en la pràctica de l’escalada en roca, i facilitar les feines dels grups de rescat organitzats.

 

ESCALADA ARTIFICIAL

Formació en Vies Ferrades

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l’escalada artificial.

 

ESCALADA EN GEL

Formació en Vies Ferrades

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l’escalada en gel.

 

ALPINISME

Formació Alpinisme

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l’alpinisme.

 

ESQUÍ DE MUNTANYA

Formació Esquí de muntanya

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de l’esquí de muntanya, coneixent els protocols de prevenció i auto-rescat en allaus.

Curs Esqui de muntanya

SPLIT-BOARD

Formació SplitboardOferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, la pràctica de split-board, coneixent els protocols de prevenció i auto-rescat en allaus.
Curs Splitboard

 

SEGURETAT HIVERNAL

Formació Seguretat Hivernal

Oferir un aprenentatge i uns coneixements bàsics que ens permetin efectuar de forma autònoma, un cop finalitzat el curs, el traçat de rutes en terreny nivós, coneixent els protocols de prevenció i auto-rescat en allaus.

NIVOLOGIA

Formació en NibologiaOferir un aprenentatge i uns coneixements basis dels coneixements de la neu i els allaus.

 

 

PREPARACIÓ PER PROVES D'ACCÉS DE TÈCNIC ESPORTIU

Preparació Proves d'Accés

Aquesta formació va dirigida a tota persona que aspira a ser un guia professional de muntanya. Preparem als futurs tècnics per aprovar amb èxit la prova d’accés de Tècnics Esportius de Muntanya i Escalada. La formació és personalitzada segons l’avaluació inicial de l’alumne, i les conseqüents disciplines a treballar.

Icons made by Freepik from www.flaticon.com is licensed by CC 3.0 BY

 

 

Reserva des de la web i gaudeix d’un 10% en el segon curs


L’enviament d’aquest formulari NO suposa cap compromís en ferm, la reserva es confirma posteriorment per e-mail.

L’enviament d’aquest formulari indica que s’ha llegit i s’accepta expressament la política de privacitat.