Informació General


Per a donar compliment amb el que s’estableix en la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades d’informació general d’aquest lloc web.

Titular: Guies de Muntanya Tirantmilles S.L.
Adreça: MASIA MIRAVE S/N 25286 Pinell del Solsonés (Lleida)
Contacte: guies@tirantmilles.com o 34 973 115 117
C.I.F.: B25818253
Inscrita en el Registre Mercantil de Lleida foli 234, Fulla LL-2877, Tom: 478

Acceptació de l’avís legal i condicions d’ús


Mitjançant aquest avís legal i condicions d’ús, Guies de Muntanya Tirantmilles S.L. (d’ara endavant TIRANTMILLES) informa els usuaris de la pàgina Web de la seva propietat (d’ara endavant “la Pàgina”), sobre les condicions d’ús de la Pàgina. La utilització de les Pàgina atribueix la condició de “Usuari” a tota persona física major d’edat interessada en els productes i serveis de TIRANTMILLES i implica l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per TIRANTMILLES en el moment mateix en què l’Usuari accedeixi a la Pàgina. TIRANTMILLES es reserva el dret a modificar l’avís legal i les condicions d’ús per a adaptar novetats legislatives o jurisprudencials.

Condicions d’accés i utilització de les pàgines


L’Usuari es compromet a utilitzar la Pàgina de conformitat amb la llei, el present avís legal i les condicions d’ús que es posen en el seu coneixement per TIRANTMILLES, així com amb la moral i bons costums generalment acceptades i l’ordre públic. A aquest efecte, l’Usuari s’abstindrà d’utilitzar la Pàgina amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en el present document, lesius dels drets, sensibilitat o interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, deteriorar o impedir la normal utilització de la Pàgina. En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material ofert als usuaris a través de la Pàgina i a no utilitzar les dades obtingudes de la Pàgina per a realitzar comunicacions electròniques, publicitàries, promocionals o comercials no consentides prèviament per TIRANTMILLES.