Una nit en una cova de neu

Cova de Neu

Una nit en una cova de neu: Aquest itinerari, a realitzar en dos dies, esdevé una ruta completa. El primer dia la jornada és d’entre cinc i set hores, travessant el massís del Port del Compte des del costat oriental fins la zona septentrional. Un cop finalitzat el recorregut del primer dia i encara amb unes 5 hores de llum es realitzen els refugis de neu on passarem la nit. Finalment, el segon dia ens quedaran entre dues i tres hores de trajecte per arribar al destí final, a l’estació d’esquí de Tuixent – La Vansa. Aquesta activitat engloba la majoria de complements d’un itinerari aventurer en període hivernal i és, sens dubte, una experiència inoblidable.

Des de Solsona: 40-50  minuts

Edat: 16 anys

Requisits: portar roba, calçat d’hivern i complements adequats per la neu. Igualment cal portar sac de dormir de baixes temperatures, aigua pel recorregut i el menjar necessari. Concretar tots aquests aspectes amb el Guía.

Preu: 170€/participant, amb un mínim de 2 participants.

Temps: 2 dies

Època: De Gener a Març.

Dificultat: Mitjana – Alta

*Tirantmilles es reserva el dret d’anul·lar l’activitat si les condicions meteorològiques no són les adequades, oferint la possibilitat de concretar una altra data de realització d’aquesta.

Reserva des de la web i gaudeix d’un 10% en la segona activitat


L’enviament d’aquest formulari NO suposa cap compromís en ferm, la reserva es confirma posteriorment per e-mail.

L’enviament d’aquest formulari indica que s’ha llegit i s’accepta expressament la política de privacitat.


« | »