Cursos de Març, meteorologia i nivologia

Curs de Març meteorologia i nivologia

Durant aquest mes de Març es desenvoluparan una serie de cursos relacionats amb la meteorologia i la nibologia.

El primer d’aquests cursos es realitzarà  a Solsona durant el matí del divendres 17 de març i tindrà la meteorologia de muntanya com a protagonista.

CURS AVANÇAT DE LECTURA DE MAPES METEOROLÒGICS

Normalment estàs condicionat per la meteorologia en el teu camp professional o d’oci? A vegades trobes que les aplicacions de meteorologia no et donen una informació prou vàlida com per estar segur del temps que farà? Aquest curs posa al teu abast les eines que utilitzen predictors i la majoria d’institucions per poder respondre el temps que farà a mig i curt termini.

DATES

17 de març de 2017, de 9:00 a 14:00

Sala Cambra de Comerç de Solsona.

PREU

25 euros/participant.

 

El ponent serà Néstor Gómez, meteoròleg de Televisió de Catalunya i instructor d’excursionisme per la FEEC. Llicenciat en Geografia, amb Màster en Climatologia Aplicada en la UB. Més de 20 anys de muntanya, implicat dins el Comitè de Senders de la FEEC i president de la Unió Muntanyenca Eramprunyà durant 8 anys. Des de fa un bon grapat d’any, porta a terme els cursos de meteorologia de Muntanya a la FEEC.

Per més informació contacta’ns a guies@tirantmilles.com

 


«

Comentaris

 1. Cristina
  gener 10th

  Feu el curs dallaus nivell 2?

  Quan?

  On?

  Merciiii

  • Bon dia Cristina,
   T’hem intentat enviar un mail amb la info però sembla que la direcció que has apuntat no és correcte o no la detecta bé. Pots passar-me un altre mail o enviar-me tu un correu a guies@tirantmilles.com ?
   Merci!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *